Over ons

De groei van passie en ondernemerschap

Onze reis begon vanuit een passie voor fruitbomen, maar al snel groeide dit uit tot een professionele onderneming. We hebben jarenlange ervaring opgedaan in het selecteren van de beste fruitboomsoorten en het beheersen van de kunst van het enten en vermeerderen. Elk van onze fruitbomen vertelt een verhaal van zorgvuldige selectie en expertise, en we zijn er trots op om dit aan onze klanten aan te mogen bieden.

Wat wij bieden:

Hoogwaardige fruitbomen:

Onze collectie omvat een uitgebreid assortiment fruitboomsoorten. We selecteren zorgvuldig alleen de sterkste en meest vruchtbare bomen voor onze klanten.

Deskundig advies:

Ons team van ervaren boomkwekers staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies over het planten, verzorgen en onderhouden van fruitbomen. Wij geloven in het delen van onze kennis en expertise om jouw fruitboom goed te laten groeien.

Klantgerichtheid:

Bij Boomkwekerij Martijn van de Wouw staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We staan je graag van advies tot aan de aankoop van je bomen te woord en begeleiden je in het verzorgen ervan.

Neem vrijblijvend contact op

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze boomkwekerij of om je vragen aan ons te stellen. 

Ons team staat graag voor je klaar.