Over ons

Het wouw-effect voor iedere boom!

Welkom bij Boomkwekerij Martijn van de Wouw – Uw Specialist in Fruitbomen!

Bij Boomkwekerij Martijn van de Wouw koesteren we een diepe passie voor de natuur en de overvloedige geschenken die ze ons biedt. Als toegewijde fruitboomspecialist hebben we ons toegelegd op het cultiveren, adviseren en verspreiden van de prachtige wereld van fruitbomen. Onze missie is om tuiniers, boeren en liefhebbers van groen te voorzien van de kennis, variëteiten en zorg die nodig zijn om gezonde, bloeiende fruitbomen te koesteren en te laten gedijen.

Onze Reis:

Onze reis begon als een bescheiden fascinatie voor fruitbomen, maar al snel groeide dit uit tot een diepgewortelde toewijding. We hebben jarenlange ervaring opgedaan in het selecteren van de beste fruitboomvariëteiten, het beheersen van de kunst van het enten en vermeerderen, en het onderzoeken van innovatieve methoden om gezonde gewassen te telen. Elk van onze fruitbomen vertelt een verhaal van zorgvuldige selectie en expertise, en we zijn er trots op om onze klanten de vruchten van deze arbeid aan te bieden.

Wat Wij Bieden:

Hoogwaardige Fruitbomen:

Onze collectie omvat een uitgebreid assortiment fruitboom variëteiten, van sappige appels en peren tot exotische perziken, abrikozen en meer. We selecteren zorgvuldig alleen de sterkste en meest vruchtbare bomen voor onze klanten.

Deskundig Advies:

Deskundig Advies: Ons team van ervaren hoveniers en fruitboom experts staat altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies over het planten, verzorgen en onderhouden van uw fruitbomen. Wij geloven in het delen van onze kennis om uw succes te vergroten.

Passie voor Duurzaamheid:

We zijn toegewijd aan duurzame landbouwpraktijken en het behoud van het milieu. Onze fruitbomen worden op verantwoorde wijze gekweekt en we moedigen milieuvriendelijke methoden aan om een harmonieus ecosysteem te behouden.

Klantgerichtheid:

Bij Boomkwekerij Martijn van de Wouw staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We begrijpen de vreugde van het zien groeien en bloeien van uw eigen fruitboom, en we streven ernaar om die vreugde met u te delen. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, we zijn er om u te ondersteunen op elke stap van uw fruitboom avontuur.

Dank u voor het bezoeken van Boomkwekerij Martijn van de Wouw. We nodigen u uit om onze diverse selectie van fruitbomen te verkennen en kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van een weelderige, vruchtbare omgeving in uw eigen tuin of boerderij.

Samen laten we de liefde voor fruitbomen groeien!

Met vriendelijke groeten,
Het Team van Boomkwekerij Martijn van de Wouw

appels (2)

Neem vrijblijvend contact op

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze boomkwekerij. Wij vinden het prettig als u van te voren laat weten wanneer u van plan bent te komen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.00 uur